Iti promitem ca vei obtine ce vrei in viata asta.
Tot ce vrei si n-ai obtinut pana acum.

Mintea controlează ce se întâmplă în lumea fizică. Problema e că mintea nu vrea să creadă ce-i spuneti. Veti citi o carte motivationala despre cum sa aveti bani sau despre cum sa atrageti persoanele de sex opus sau… sau… stiti voi ce vreti in viata voastra.

Si ce s-a intamplat? Ati primit un mic impuls de energie si apoi ati revenit la o stare de echilibru. Si totusi cartea va promisese bani, iubire, frumusete etc etc. Hmm…

Cand mintea zice NU!

Ei bine și ce dacă? Noi citim, suntem pozitivi, repetam afirmații si mintea zice NU. Ești sarac. Degeaba repeți continuu că tot sărac o sa fii. Esti ca o moara stricata. Tu repeti „sunt bogat, am bani, am averi” si mintea-ti zice „esti prost stapane? Nu vezi ca n-ai dupa ce bea apa?”

Si totusi era atat de simplu sa aveti tot ce va doriti:

Asta este o promisiune. Sunt aici să vă spun că de acum incolo viata vi se va schimba. Mintea nu va va mai pune bete in roate ci o vom programa sa va fie de un real ajutor. De acum incolo veti ave tot ce va doriti.

Stiu, ati mai auzit asta, ati mai dat bani pe carti, cursuri video, motivationale si n-au ajutat. Problema este ca daca faceti acest lucru CONSTIENT, constiinta va va opri aducandu-va la asa zisa „realitate”. Noi va vom ajuta si sustine sa treceti dincolo de constiinta, acolo unde 90% din procesele mentale se intampla, in SUBCONSTIENT!

Atata timp cat subconstientul va va spune ca aveti bani, averi, frumusete, iubire etc, constientul va urma directia. Va veti trezi ca va vin idei, intuitii care va vor duce exact pe calea pe care v-o doriti fara nicio piedica.

Totul se va intampla atat de rapid incat veti fi uimiti. Practic bariera constientului ca cazut. Totul vine dintr-un loc mai inalt, subconstientul care acum va lucra pentru dv. non-stop. Omul care merge la culcare nu va mai fi acelasi cu cel care se trezeste. Idei noi si marete vor inflori la dv. in minte.

Cum functioneaza?

Programare mentala in limba romana pentru romani cu cuvinte romanesti. Cuvintele au o putere fantastica, sunt energie. Limba romana este cea pe carer o intelegem in profunzime, invatata inca din frageda pruncie. Nicio alta limba nu va avea efectul, vibratia necesara petru programarea subconstientului.

Subconștientul trebuie să aibă claritate și precizie cand primește mesaje. Mesajele clare, specifice, în limba română, fara pic de dubiu combinate cu frecvențele și motivația potrivită fac efectiv minuni.

” Nu traim pe un singur plan al existenței. Trăim în cel puțin 4 realități diferite, în același moment. Aceste 4 cadrane sunt: lumea fizică, lumea mentală, lumea emoțională și lumea spirituală.
Ceea ce majoritatea oamenilor nu realizează este faptul că lumea fizică este în mare măsură doar o „rezultantă” a celorlalte trei.
Banii sunt un rezultat, bogăția este un rezultat, sănătatea este un rezultat, boala este un rezultat, greutatea dumneavoastră este un rezultat. Trăim într-o lume dominată de principiul cauzei și efectului. „ T. Harv. Eker

Modul gresit de a face asta:

Si totusi exista multe mesaje subliminale si afirmatii pe internet care chiar functioneaza.

OK… folositi-le pe acelea INSA muuule sunt facute cu mari erori si avand in vedere ca ceea ce luati de acolo puneti DIRECT in subconstient aveti grija, mare grija deoarece:

  •  Daca in timpul inregistrarii mesajului se aude orice (imperceptibil pentru constient) acel orice va fi o samanta de dezastru in subconstientul dv. de exemplu un copil care planga, un vecin care se cearta, o masina pe strada, etc. Nu vreti asa ceva introdus fara voia dv. in subconstient.
  • Daca volumul vocii este prea tare riscam sa ajungem la afirmatii si nu la subliminale si atunci nu mai sunt eficiente, vom obtine efectul contrar.
  • Daca volumul vocii este prea incet riscam ca mintea sa il confunde cu zgomotul de fond.
  • Daca nu se stie sa suprapuna mai multe voci vom obtine o durere de cap.
  • Nu se face o distinctie clara intre afirmatii si mesaje subliminale, intre mesajele ce trebuie folosite in timpul zilei de cele pentru somn, de hipnoza si sbuliminale. Este o varza si daca o combinati si cu o limba straina aveti reteta pentru insomnie dar si mai mult… dureti de cap.
  • In plus, limba romana este neaparat a se folosi pentru romani oricat de bine am sti engleza deoarece un cuvant inteles gresit poate insemna dezastru. Limba romana este cea pentru care sensurile cuvintelor ne sunt precise si clare din frgada pruncie. Noi verificam de mai multe ori mesajele astfel incat fiecare mesaj sa fie corect, clar si fara dubiu. Laser!
  • Se combina unde theta cu frecvente nepotrivite, cu muzica